Träningsresa 2020 – för alla!

Träningsresa utomlands 2020 för att hitta formen, förbättra formen och dessutom förbättra tekniken. Triathlonträning? Swimrun? Öppet vatten simning eller helt enkelt träning för att må bra och lära sig något nytt?Coach Vitazka erbjuder något för alla nivåer och ambitioner då det finns möjlighet till att träna cykel, löpning, gym, yoga och som gemensam träning varje dag är simningen då vi jobbar på att förbättra simtekniken och göra den mer effektiv energimässigt. Tänk att kunna spara benens energi inför cykel och löpningen i triathlonloppet, eller att kunna återhämta benen lite under ett swimrunlopp! Det är möjligt med rätt teknik och rätt träning.
Boka nu innan platserna tar slut (Lanzarote 27/3-3/4 2020) – skicka din anmälan till coach.vitazka@gmail.com idag! Sista anmälningsdatum 31/1 2020.

UNIKT: Träningsresan med Coach Vitazka inkluderar även en teknikanalys genom traditionell filmning OCH genom kraftmätning i vattnet med SmartPaddles. Få objektiva mätningar som ger insikt i hur effektivt du använder din energi i armtagen. En veckas fokus på tekniken med professionell coach, på Lanzarote i solen, med individuellt träningsupplägg – kan det bli bättre? Jo, vi är två tränare som tar hand om er och ser till att ni får ut vad ni vill av er vecka med oss. Kent Hamberg från Travelpoint (som arrangerar resan) är med som assisterande tränare och hjälper till med filmanalyser och personlig feedback under träningspassen.
Träningsveckan inkluderar halvpension på Club La Santas sportbuffé – toppenbra mat för att ladda musklerna efter träning.

Vad väntar du på? Boka via coach.vitazka@gmail.com
Meddela vad du har för fokus på din träning (triathlon/swimrun/OW/hälsa och välmående/all of the above..)

INFO:
Datum: 27/3-3/4 2020
Flyg: T/R Kastrup – Lanzarote
Plats: Club La Santa, Lanzarote
Kostnad: 10 895kr
Ingår: flyg T/R, transfer T/R, delat boende i lägenhet med 4-6 bäddar (7 nätter), simteknikanalys med film och mätningar, individuellt träningsupplägg, halvpension (frukost och middag), tränarledda simträningar med fokus på förbättring av teknik och fart